Монтаж на бойлер – защо да се доверим на професионалист


Публикувано на03/29/2019

Монтаж на бойлер – защо да се доверим на професионалист

Закупуването на нов бойлер често е решение, което повечето хора взимат притиснати от времето. Най-масовият случай изглежда така – бойлерът ви се разваля, средата на зимата е, а на вас не ви остава нищо друго освен да вземете прибързано решение, притиснат от обстоятелствата и липсата на топла вода във вашия дом.

За съжаление, закупуването на нов бойлер и монтажът му изглеждат като разходка в минно поле.

Изберете ли некачествен бойлер или вземете ли грешно решение относно монтажа, това може да се превърне в грешка, за която вие и банковата ви сметка ще съжалявате.

Затова трябва да започнете от избора на специалист, който да ви посъветва и да намери решенията, от които имате нужда.

Повярвайте ни, инвестицията в професионалист, който притежава нужните опит и експертиза, ще ви спести много повече пари на по-късен етап.

Разговор с професионалист

Когато поканите у дома си специалист, за да ви съветва и предложи най-добрия вариант, това не трябва да е бърз разговор.

Добрият специалист ще отдели нужното време, за да направи пълна инспекция на стария ви бойлер, ще провери какъв е бил проблемът при него и ще разбере от какво решение се нуждаете.

Ако той дойде с готово решение, то със сигурност ще знаете, че решението не е предложено на базата на вашите специфични нужди, а на базата на неговите.

Какво трябва да знаете

За да разберете какви са намеренията на специалиста и кое е най-добре за вас, е препоръчително да му зададете следните въпроси:

  • Какво ще ви препоръча в конкретния случай;
  • Каква ще е цената;
  • Защо офертата му е най-доброто решение на вашите нужди.
  • Разбира се, вие трябва да запознаете специалиста с вашите предпочитания, желания и нужди, за да може той адекватно да избере офертата.

Закупуване и монтаж на бойлера

Ако имате възможност, присъствайте във всяка една стъпка от процеса. Участвайте в закупуването и монтажа на бойлера.

Така ще имате възможност да следите от първа ръка целия процес, както и да научите нещо полезно за следващия път, когато ви се наложи да избирате бойлер.

Знаем, че в повечето случаи закупуването на бойлер се превръща в непредвиден разход и не всеки има възможност да задели нужните пари, но ви уверяваме, че инвестицията в качествен бойлер си заслужава.

Ако имате възможност, не пестете пари и си вземете бойлер, който отговаря на всички стандарти в този бранш.

Колкото до монтажа – доверете се на професионалист. Бойлерът не е нещо, което всеки може да монтира.

От изключителна важност е той да бъде монтиран правилно и безопасно, тъй като в противен случай може да се превърне в бомба със закъснител, ако някоя част не е свързана правилно.

В случай, че в процеса на употреба на новия ви бойлер забележите нещо притеснително, свържете се веднага с монтажиста или търговеца, който отговаря за гаранцията на електроуреда.


5.00 1