За нас

За услугите на MegaVik

Ако искате професионалист да пристигне до дома ви също толкова бързо, колкто и доставката за пица, то ние сме вашият правилен избор. Ние сме абсолютно наясно с това, че ВиК авариите не могат да чакат, те са проблем, нетърпящ отлагане.

Именно поради тази причина ви осигуряваме максимална бързина и скоропно отстраняване на повредата. Осигуряваме ви 100 % гаранция – нещо, което не очаквайте никой друг да ви даде.

Целта ни не е да печелим от вас, стремим се да създаваме преди всичко трайни и коректни взаимоотношения с партньорите, така че да оставят доволни от услугите, които им предлагаме. Още щом разрешим проблема, то ние ви осигуряваме 100 % - ва гаранция за услугата.

Megavik знем, че ВиК авариите се появяват в най-неподходящите моменти – точно, когато най-малко сте ги очаквали. Не се тревожете! Сега пред вас стои уникалната възможност да ни позвъните на посочените телефонни номера по всяко едно време на денонощието.

Работим в делнични и празнични дни, защото сме абсолютно наясно с разрушителната сила на ВиК аварията, независимо от какво естество е тя. Направете най-добрият избор!

Необходимо е просто да позвъните на посочените в сайта ни номера. Уверете се сами в професионализма и коректността на нашия млад и амбициозен акип, който изпълнява стриктно всяка една поставена му задача.

Ние изпипваме най-малките детайли, така че аварията да бъде елиминирана перманентно! В състояние сме да разрешим всички водопроводни проблеми в жилищни и обществени сгради и градска водопроводна мрежа.

Водопроводчик софиа цени

 

Опитът се трупа с времето на база ангажиментите, които са извършили хората. Гордеем се с факта, че в нашият екип всеки човек е с над 10 години опит и сблъскване с всеки водопроводен проблем, който може да съществува. Натрупали сме достатъчно познания и спокойно бихте могли да ни се доверите.

Опитът, който притежаваме, е рядко срещан на пазара за ВиК услуги в България. Също така се гордеем с иновативните си методи и нестандартни решения, които печелят симпатиите на нашите клиенти. И не на последно място - ние сме едни от малкото, които предоставят гаранция за извършената услуга.

Да, разбира се. Когато възникне нужда от спешна реакция, веднага ни потърсете. Ще се отзовем максимално бързо!

В MegaVik.com не съществува точно време, в което трябва да се реагира, тъй като се е случвало до 10 минути да пристигнем на адрес, както и сме отказвали обаждане, тъй като целият екип е бил зает в този момент, а клиентът е имал нужда от спешна реакция.

Цената на предоставяните ВиК услуги е оптимална с оглед качеството на изпълнението, натрупания експертен опит и гаранцията, която предоставяме!