Отпушване на канали

Отпушване на канали

Имате проблем с канализацията? Отново трябва да отпушвате канала си за отходни води? Омръзна ви да се занимавате с пълни мивки, тоалетни чинии и вани, понеже водата не може да се оттича нормално?

MegaVik е компания, предлагаща водопроводни и канализационни услуги на територията на град София. Нашият дългогодишен опит и професионализъм ще ви убедят, че ние сме правилното място, към което да се обърнете, в случай че имате запушен канал.

Канализацията е една от най-важните системи в къщата/апартамента ни и тя изисква внимателно третиране и качествена поддръжка. В случай, че имате запушен канал, не се колебайте да се обърнете към ВиК фирма, за да може проблемът да бъде отстранен още в началния му етап.

Какви мерки трябва да предприемем при запушен канал

Като за начало проверете каква е степента на запушване. Може да опитате някой домашен способ за отпушване на канала, като например разтвор с вода и оцет, химически разтвор или просто вакуум помпа.

Ако каналът не се отпушва след няколко опита, то най-вероятно проблемът е много по-сериозен и ще изисква професионална намеса.

В такъв момент неизменно трябва да се обърнете към фирма, която предлага услуги за отпушване на канали.

Разгледайте добре и сравнете, както предлаганите услуги, така и цените, времето за реакция и отзивите от клиенти, използвали услугите на въпросната фирма.

Няколко причини да се доверите на MegaVik

1. Бърза реакция

За нас един от най-важните измерители на качеството на работата ни е времето за реакция. Проблемите с канализацията нямат работен график и почивен ден – те могат да се появяват по всяко едно време на деня, месеца и годината и често не търпят отлагане.

В такъв момент ви е нужна ВиК фирма, която може да откликне бързо на вашия проблем, а ние се стремим да сме точно такава фирма.

Нашият ангажимент включва пристигане на адреса до 1 час от позвъняването и изпращането на адреса от нашите клиенти.

Бързата реакция не е равнозначна на некачествена работа – напротив, ние ще отделим точно толкова време, колкото е нужно за да бъде разрешен проблемът ви напълно, и нито минута по-малко.

2. Опитен екип

Нашият екип от водопроводчици притежава дългогодишен опит по отношение на водопроводните и канализационни услуги.

През всичките тези години нашите служители са се сблъсквали с практически всеки възможен проблем, което ни прави една от най-опитните фирми в София, по отношение на отпушването на канали.

Независимо дали живеете в къща, тухлен блок, панелен блок или ЕПК, ние ще решим вашия проблем, прилагайки дългогодишния опит, който сме събрали дотук.

3. Достъпни цени

И ако мислите, че всичко това ще ви излезе солено, значи бъркате. Ние добре знаем стойността на нашата работа, поради което можем да предложим адекватни за труда ни и достъпни за вашите възможности цени.

Печалбата не трябва да бъде на всяка цена, защото има и по-важни неща в живота и работата – например доволните клиенти, което ни гарантира, че ще имаме такива и за в бъдеще.

Ако не ни вярвате, нужно е единствено да отворите конкурентните ни фирми и да сравните цените – тогава ще се убедите, че не говорим празни приказки, а оставяме нашите дела да говорят вместо нас.

Ако имате нужда от точна, коректна и способна фирма, предлагаща услуги за отпушване на канали, канализации и всякакви други отводнителни тръби, може да се доверите на MegaVik.Ние сме тук за вас!

4.33 12