Отпушване на тоалетна чиния

Отпушване на тоалетна чиния

Омръзна ли ви от запушена тоалетна? Писна ли ви да хвърляте време и нерви по неработещи решения, които единствено задълбочават проблема, вместо да го решават? Искате ли най-накрая да се отървете от този досаден, неприятен и дискомфортен проблем?

Ние от MegaVik сме тук, за да ви помогнем. От години се занимаваме с предоставянето на услуги в сферата на водоснабдяването и канализацията.

Запушването на тоалетната чиния е един от най-неприятните проблеми, който може да възникне в дома и при прекаленото му отлагане, той може да се превърне в много сериозен „препъни“ камък, който ще ви коства и много пари.

Затова е добре, ако не сте уверени в това което правите, или проблемът вече е преминал границата на лесното решение, да се обърнете към професионалисти, които знаят как да се справят с отпушването на вашата тоалетна чиния.

Какви са основните причинители на запушване

Това е въпрос, който има разностранни отговори. На практика всеки по-голям предмет може да заседне в отводнителната тръба на вашата тоалетна чиния и да затрудни значително пропускливостта ѝ. Затова внимавайте какъв обем от неща изхвърляте там.

Друг проблем, който причинява запушване, е наслагването на боклуци и отпадъчни материали. В случай че изхвърляте прекалено много неща в тоалетната си чиния, този проблем може да възниква периодично на няколко месеца. Добра практика е да не изхвърляте тоалетната си хартия в чинията, например.

При всички случаи проблемът често остава в сферата на догадките, тъй като няма как на практика да се уверим какво точно причинява задръстването, преди да се отървем от него.

Какво можем да предприемем при запушена тоалетна чиния

Като за начало трябва да проверим степента на запушване, за да преценим от какво решение се нуждаем. Често проблемът не е толкова значителен и е нужно просто да се направи така нареченото двойно пускане на казанчето.

Друг подход е да изсипете пълна кофа с вода в чинията. Тежестта от голямото количество вода би трябвало да избута причинителя на задръстване, ако той е достатъчно малък.

В случай, че това не проработи, може да опитате да отпушите тоалетната си с разтвор от вода и оцет, както и с препаратите за отпушване, които се продават навсякъде в търговската мрежа.

Третият вариант, до който може да се опрете, е използването на вакуум помпа (или плунжер). Тя, за разлика от водно-оцетния разтвор и препарата пълен с химикали, работи на принципа на физиката, а не на химията.

Вакуум помпата, както сочи името ѝ, работи като създава вакуум в отвора на чинията, който трябва да издърпа причинителя на задръстването и по този начин да отпуши канала. Това често е един много ефективен вариант, който ще реши проблема ви.

Но ако и това не проработи, значи определено вашият проблем изисква професионално решение. Обръщането към професионален водопроводчик е най-добрият възможен избор, тъй като самосиндикалният опит за отпушване на тоалетната ви чиния, може да има обратен ефект, особено ако не сте уверени в това което правите, а това ще ви струва двойно или дори тройно повече впоследствие.

Защо да изберете услугите на MegaVik

Най-вероятно всяка фирма ще ви каже много сходни причини, поради които се предполага, че трябва да изберете тях. Ние не само ще ви ги посочим, но и ще ви покажем защо трябва да изберете нашите услуги.

1. Гарантирано качество

Ние не само ще решим проблема ви, а гарантираме и че той няма да се завърне на следващия месец. Нашият дългогодишен опит в отпушването на тоалетни чинии ни помогна да създадем стандартизирана и последователна процедура, по която да работим.

Това ни позволява да гарантираме качеството на нашата работа, тъй като сме изпитали всички възможни варианти и знаем, че няма къде да сбъркаме.

Нужно е да ни се доверите само веднъж, от там нататък ние ще ви покажем за какво плащате.

2. Коректно отношение

Един от най-важните ни стремежи, при работата с клиенти, е не само да получим парите си и да разрешим проблема, а да оставим и клиента с чувство на удовлетворение.

Това включва отношение, отговор на всички въпроси и разсейване на всички притеснения, които клиентът ни може да има – вярваме, че още при първата ни среща нашата високопрофилна експертиза ще си проличи.

3. Експертиза и професионализъм

Ние подхождаме професионално към всяка ситуация, всеки проблем и всеки дом. Всеки от нашите водопроводчици притежава пълен арсенал от професионални инструменти, които му помагат да е подготвен за всяка ситуация.

Вярваме, че подобен подход гарантира разрешаване на всеки проблем, независимо от степента му на сложност и сериозност.

4. Максимално кратки срокове

Макар и това да е относително понятие и не винаги в сферата на възможности на нашите водопроводчици, всеки от тях се стреми да разреши вашия проблем в максимално кратък срок.

Все пак имайте предвид, че отвъд една определена точка, проблемът с вашата запушена тоалетна чиния най-вероятно ще изисква ремонт и къртене.

Затова е добре да не чакате и да не губите време – в момента, в който забележите сериозен проблем, се обърнете към услугите на професионален водопроводчик.

От наша страна ние гарантираме, че ще направим всичко възможно да разрешим проблема, ако не в рамките на 1-2 часа, то в рамките на деня.

Защото вярваме, че бързата реакция гарантира доволен клиент, който е силно вероятно да ни препоръча на свой приятел или познат – а това е един от най-значимите измерители за успех.

Ако ви трябва сериозна, бърза и качествена фирма за ВиК услуги, то ние от MegaVik сме насреща, за да разрешим проблемите ви и да ви позволим да се наслаждавате на една отпушена и напълно функционираща тоалетна чиния. Забравете за дискомфортните и неудобни ситуации!

Ако знаете причината и местоположението на отпушването, може да използвате някои уреди, които ще откриете в специализираните магазини. Все пак не препоръчваме да се опитвате сами да се справите, защото може да усложните ситуацията, вместо да я разрешите.
Може да разчитате на водопроводчиците на MegaVik.com. С радост ще ви посетим на адреса в удобен за вас момент и ще извършим услугата по отпушване на тоалетната ви.
Цената зависи от сложността на проблема и времето за разрешаването му. За повече информация, моля свържете се с нас.
Процесът на отпушване на тоалетната може да отнеме от няколко минути до няколко часа. В повечето случаи успяваме да разрешим проблема за кратко време, стига запушването да не е на прекалено труднодостъпно място и да е с нестандартен предмет.
Когато ви е удобно на вас. Очакваме да се свържете с нас, за да обсъдим удобно време, за да разрешим проблема, с който сте се сблъскали.
Защото имаме солиден опит и препоръки от хиляди хора в София. Работим бързо и професионално на достъпни цени, каквито не могат да ви предложат останалите.
4.31 29