Изграждане на септична яма

Изграждане на септична яма от MegaVik

Изграждане на септична яма

Интересувате се от изграждане на септична яма за нуждите на вашия дом? Не притежавате нужния опит и се притеснявате от целия процес? Трябват ви доказани професионалисти, които да свършат работата вместо вас и да ви осигурят нужното качество?

Ние сме насреща, за да помогнем. MegaVik е фирма, занимаваща се с дейност в областта на водоснабдителните и канализационни услуги. Ние притежаваме богат опит по отношение изграждането на всякакви съоръжения за събиране на отпадъчни води.

Тайната на нашия успех е утвърденият стандарт и методика на работа, с които си гарантираме един и същ качествен резултат всеки път. Това прави нашите клиенти напълно удовлетворени и ни вдъхва увереност, че сме на прав път.

Нашият съвет е да се доверите на професионална ВиК фирма за изграждане на септична яма, тъй като тази дейност крие своите специфики и изисква нужния опит. Ако решите да действате сами, не само че може да не постигнете желания резултат, но може да си навлечете повече щети, отколкото би ви струвало да си платите на фирма.

Какво трябва да знаете

Септичните ями са характерни за еднофамилните или многофамилните жилищни къщи, но в никакъв случай за многоетажни панелни и тухлени блокове. Причината е, че септичната яма има за цел да обслужва малък обем от отпадъчни води и материали.

Това съоръжение най-често се прави в двора на въпросната къща и има за цел да обслужва един, два или всичките източници на отпадъчни води и материали (тоалетна, баня, пералня, мивка и пр.).

Поради спецификата при изграждането и впоследствие почистването на едно подобно съоръжение, в България (а и в други страни) то се счита за по-неподходящо решение на канализационните нужди. В някои страни изграждането на септични ями дори е забранено със закон.

За да бъде изградено правилно едно подобно съоръжение за отпадъчни води, трябва да се използват нужните инструменти и да се приложи специфична техника, която ще подсигури, че ямата няма да пропуска вода впоследствие, а това ще минимизира и риска от замърсяване на подпочвени води.

Няколко причини да изберете MegaVik

Ние притежаваме нужния опит, познания и техника, за да ви осигурим перфектната септична яма, която ще е изградена съгласно българското и европейско законодателство.

След изграждането ще е нужно единствено регулярното ѝ почистване, но ние можем да гарантираме, че това няма да се случва много често.

MegaVik е правилното място за вашите нужди. Ние ще се съобразим с всичките ви изисквания и при нужда ще ви консултираме за постигане на възможно най-ефективни и работещи резултати.

Доверете се на MegaVik – ние ще решим вашите проблеми вместо вас!

Септичната яма се среща в дворовете на хората, които разполагат със собствени къщи. Това съоръжение не е подходящи за изграждане при блокове и кооперации. Идеята е да се постигне сравнително ефектично прочистване на отпадъчните води от канализацията, но е рядко приложимо, дори в България.

Изграждането на септична яма не е лесно начинание, особено ако се спазят всички необходими изисквания и процедури. Поради тази причина е невъзможно човек сам да се справи, без да притежава нужния експертен опит и знания.

 

Ако под външна тоалетна се разбират онези постройки по селата, в които хората извършват своите физиологични нужди, то тогава можем да кажем, че има огромна разлика между двете. Септичната яма е по-скоро съоръжение, където се получава пречистване на отпадните води от канализационната система.

 

Ако желаете да направите собствена септична яма, препоръчваме да се доверите на опита и знанията на професионални водопроводчици. С тяхна помощ ще получите като краен резултат истински функционираща септична яма.

 

Цената зависи от големината и местоположението на съоръжението. Ако също така изисквате спешно да бъде направено, тогава е необходимо и допълнително заплащане. Свържете се със служителите на MegaVik.com, за да ви консултираме безплатно и да можем да ви информираме за ориентировъчна цена.

 

2.72 69