Монтаж на вана

Монтаж на вана

Правите ремонт в банята? Искате най-накрая да се сдобиете с вана, в която да се наслаждавате на спокойствие и уединение? Не сте убедени от какъв модел се нуждаете и как да го монтирате?

Ние ще се притечем на помощ. MegaVikе фирма, предлагаща ВиК услуги в София, която има богат и дългогодишен опит в оборудването на бани и поддръжката на всякакви водоснабдителни и канализационни системи.

Освен водоснабдителните и канализационни услуги, MegaVikе и един от лидерите на пазара в изграждането, оборудването и ремонта на бани. Ние можем да задоволим всичките ви изисквания и да изградим банята на вашите мечти, на достъпни и разумни цени.

Как протича един монтаж на вана

За един професионалист това е семпъл и последователен процес, но неопитен човек може лесно да сбърка и да си навлече много повече разходи, отколкото би му коствало поставянето на вана от ВиК фирма.

Първото и основно нещо са размерите – още при избора на вана вече трябва да сте наясно с размерите и възможностите на вашата баня. Изборът трябва да е съобразен с тях, колкото и да ви се иска да избирате единствено спрямо модела и формата.

Монтажът на една вана може да протече едва, след като банята е завършена и плочките са поставени и фугирани.

Нивелацията е ключов фактор, тъй като една вана, която не е добре нивелирана, ще създава проблеми и дискомфорт през целия период на експлоатация.

Следват основни неща като поставяне на смесител, който се свързва с тръбите за топла и студена вода, и поставяне на сифон, който се свързва с тръбата за отходни води.

Всичко това може да се случи в рамките на от 1 ден до 1 седмица, в зависимост от ваната.

Защо да се доверите на професионална ВиК фирма

Ние знаем, че много хора предпочитат да се доверят на „майстор“ на частно, който да монтира ваната, душа, тоалетната чиния, а защо не и да извърши ремонт на цялата баня.

Макар и това да е справедливо, имайки предвид, че всеки човек има право на свободен избор, ние ще ви дадем няколко причини защо е по-добре да се доверите на професионална фирма за ВиК услуги, вместо на майстор със съмнителни умения и неясен опит.

1. Гаранция за качество

Много подобни майстори не носят след себе си гаранция за качеството на монтажа, който са извършили. Ако изникне проблем ще ви се наложи да се оправяте сами, а винаги може да се окаже, че „майсторът“ ви е заложил бомби със закъснители.

Затова не рискувайте, а се доверете на проверения, лицензиран и доказан вариант – MegaVik.

2. Цена

Избирайки професионална фирма, вие ще получите ясно заявени цени и условия. Ако се доверите на майстор, то цената винаги се „договаря“ на място, а това е повод за създаване на неясни и спорни моменти.

Всеки майстор дава своя цена според собствената си оценка, която в повечето случаи е субективна, а това прави шансът за предоставяне на нереалистична за пазара цена, още по-висок.

Нашите цени са предварително заявени и вие знаете колко ще ви излезе крайният разход още от самото начало.

3. Кратки срокове

Нашите възможности ни позволяват да реагираме по най-бързия начин и да ви дадем максимално кратки срокове за завършване.

В зависимост от степента на сложност, можем да ангажираме повече от един човек, което ще удвои или утрои времето за завършване.

Имаме още редица предимства, които можем да изтъкнем, но смятаме че това ще е просто излишно губене на вашето време.

Доверете се на един лидерите в бранша и няма да съжалявате. MegaVik – ние намираме качествени решения!

4.50 26