Монтаж на биде в София

 

Монтаж на биде

Искате да монтирате биде в новата си баня? Винаги сте си мечтали за един удобен и лесен заместител на тоалетната хартия? Изпитвате трудности с избора и не знаете как се монтира подобно оборудване за баня?

Ние от MegaVik сме насреща, за да ви помогнем в избора и при поставянето на биде. Разполагаме с дългогодишен опит в областта на ремонтирането и изграждането на бани.

За този период изградихме стабилен екип от професионалист, всеки от които работи с изключително старание и внимание към детайла, за да може да осигури на нашите клиенти, мечтаната за тях баня.

Ако не сте уверени, че може да се справите сами с този монтаж на биде във вашата баня, по-добре се доверете на професионална фирма, която предлага ВиК услуги в София, каквато е MegaVik

Какво да знаем при монтаж на биде

Монтажът на този тип оборудване за баня е доста сходен с монтаж на тоалетна чиния, но има една основна разлика – бидето има смесител за топла и студена вода, докато казанчето на тоалетната чиния се нуждае единствено от студена вода.

Тази разлика поражда и специфичната нужда от осигуряване на тръби за топла и студена вода. Ако няма специално изведени такива, то ще се наложи допълнителното им поставяне. Ако банята е нова, то е добре това да се предвиди още при изграждането на блока/къщата.

Друг основен момент при монтажа е местоположението и размерите. Ако нямате определено местоположение за него или банята ви е прекалено малка, вариантът е бидето да се комбинира с тоалетната чиния, което обаче е трудна операция, но не и невъзможна.

Защо да се доверите на MegaVik

Ние разполагаме с богат опит в поставянето на тоалетни чинии и бидета. Справяли сме се с най-различни по сложност и размер задачи, като винаги сме намирали решение.

След посещение на наш водопроводчик, ще бъде изготвен план, спрямо размерите и свободното пространство във вашата баня, за поставяне на биде.

Доверете ни се и ние ще свършим останалото. MegaVik – за тези, които искат да имат банята на мечтите си!

4.36 22