Монтаж на биде в София

Монтаж на биде

Искате да монтирате биде в новата си баня? Винаги сте си мечтали за един удобен и лесен заместител на тоалетната хартия? Изпитвате трудности с избора и не знаете как се монтира подобно оборудване за баня?

Ние от MegaVik сме насреща, за да ви помогнем в избора и при поставянето на биде. Разполагаме с дългогодишен опит в областта на ремонтирането и изграждането на бани.

За този период изградихме стабилен екип от професионалист, всеки от които работи с изключително старание и внимание към детайла, за да може да осигури на нашите клиенти, мечтаната за тях баня.

Ако не сте уверени, че може да се справите сами с този монтаж на биде във вашата баня, по-добре се доверете на професионална фирма, която предлага ВиК услуги в София, каквато е MegaVik

Какво да знаем при монтаж на биде

Монтажът на този тип оборудване за баня е доста сходен с монтаж на тоалетна чиния, но има една основна разлика – бидето има смесител за топла и студена вода, докато казанчето на тоалетната чиния се нуждае единствено от студена вода.

Тази разлика поражда и специфичната нужда от осигуряване на тръби за топла и студена вода. Ако няма специално изведени такива, то ще се наложи допълнителното им поставяне. Ако банята е нова, то е добре това да се предвиди още при изграждането на блока/къщата.

Друг основен момент при монтажа е местоположението и размерите. Ако нямате определено местоположение за него или банята ви е прекалено малка, вариантът е бидето да се комбинира с тоалетната чиния, което обаче е трудна операция, но не и невъзможна.

Защо да се доверите на MegaVik

Ние разполагаме с богат опит в поставянето на тоалетни чинии и бидета. Справяли сме се с най-различни по сложност и размер задачи, като винаги сме намирали решение.

След посещение на наш водопроводчик, ще бъде изготвен план, спрямо размерите и свободното пространство във вашата баня, за поставяне на биде.

Доверете ни се и ние ще свършим останалото. MegaVik – за тези, които искат да имат банята на мечтите си!

Бидето обикновено се монтира чрез захваще за стената. Има модели, които служат за вграждане и които по принцип са по-честия избор от страна потребителите.

 

Да, напълно. С помощта на бидето нямате нужда от тоалетна хартия или други подобни консумативи, тъй като дейността по почистването е обвързана с водата.

 

На първо място, защото са по-удобни от употребата на тоалетна хартия. На второ място бидето осигурява по-добро почиства и дезинфекция, което е важно за всеки човек, грижещ се за здравето си. На трето място - хората използват бидетата, понеже желаят да следват тенденциите на пазара.

 

Монтажът на биде от професионалист ще ви струва много по-евтино, отколкото от човек, който за първи път ще се сблъсква с подобен монтаж. Дори ще получите гаранция за извършения ангажимент. Цената зависи от времето за работа, начина на монтаж, точността на местоположението и още няколко други фактори.

 

Когато става дума за монтаж на биде за вграждане работата е повече, поради което отнема няколко часа. Точна информация за времето за монтаж може да се даде при огледа, но със сигурност няма как да се извърши за няколко минути.

3.85 27