Отстраняване на течове

Отстраняване на течове

Открили сте теч във вашия дом? Изпитвате трудности при неговото отстраняване? Нужна ви е професионална помощ за справяне с проблема и неговото тотално ликвидиране?

Ние сме тук, за да ви помогнем. MegaVik е фирма, занимаваща се с водоснабдяване и канализация, чиито опит и дългогодишна практика я прави един от лидерите в бранша.

В случай, че сте открили теч във вашия дом и не знаете как да процедирате, нашият съвет е да изберете услугите на професионалист, без да рискувате и да опитвате самоинициативно да отстраните проблема.

Подобни авантюри могат да донесат значителни загуби на по-късен етап и далеч да надхвърлят парите, които бихте дали за услугите на ВиК фирма.

Отстраняване на течове – как се процедира

Като за начало въпросният теч трябва да бъде локализиран – дали става въпрос за вътрешен или външен такъв.

Ако течът е от казанче на тоалетна чиния, мивка, душ кабина, пералня и пр., то той е лесно поправим – най-често просто се сменя меката връзка или гумичката, от която тече вода.

В случай, че говорим за пропукване във водоснабдителни или канализационни тръби, които най-често са в стените или под земята (ако сте в къща), тогава отстраняването му е далеч по-сериозна задача.

Ще са нужни строително-ремонтни дейности, които най-често включват къртене и изкопни дейности. След това е нужна подмяна на тръбата, която се е пропукала.

Повечето от тези дейности изискват освен опит и професионализъм, специализирана техника, която е скъпа и недостъпна за обикновения потребител.

Поради това ви съветваме да се обърнете към услугите на фирма за ВиК услуги.

Няколко причини да се доверите на MegaVik

Ние имаме дългогодишен опит в откриването и отстраняването на подобни течове. Поради това смятаме, че служителите на MegaVik са едни от най-квалифицираните да се справят с вашия проблем, независимо от местоположението, мащаба или нивото на сериозност.

Освен това MegaVik предлага и едни от най-добрите и достъпни цени на пазара, за да може всеки нуждаещ се, да си ги позволи.

Нашата цел не е печалба на всяка цена, а взаимна полза. Ако постигнем това, наред с отстраняването на проблема ви, тогава можем да приемем, че сме свършили отлично своята работа.

Доверете ни се и ние ще открием решенията на вашите проблеми!

 

В случай, че течът е диагностициран като местоположение и проблемът е установен, може да опитате да го остраните сами. Понякога се касае само за подмяна на гумено уплътнение или например гофрирана връзка. В друг случай проблемът може да е по-сериозен и ако не сте наясно как да се справите, по-добре да потърсите добър довопроводчик, който да отстрани проблема.

 

Установяването на точното местоположение на теч в канализацията и особено в тръби в стената, е сложна процедура, която изисква специални иснтрументи и уреди. Съветваме в подобни ситуации да потърсите ВиК фирма, която да се погрижи за ефективното остраняване на проблема, за да не се стига до неговото повторно появяване след време.

 

На първо място е важно да откриете коректното място на теча, както и да диагностицирате какъв е проблема. Ако се касае за проблем в гумено уплътнение или преходен накрайник, може да закупите същия размер от магазин и да го подмените. Ако обаче не сте сигурни дали това е проблема или не знаете как да се справите, потърсете специалист, който да елиминира проблема.

 

 

Протичането на бойлер обикновено е свързано с неговата окончателна амортизация и нужда от подмяна. Въпреки това има някои, макар и редки ситуации, в които проблемът може да се касае в елемент, подлежащ на подмяна. За да се установи естеството на проблема, потърсете професионален ВиК специалист, който да ви консултира.

 

На пазарът в момента ще откриете огромно количество от хора, които наричат себе си професионални ВиК специалисти. Реалността е, че много малка част от тях са способни да ви решат генерално проблемите и да ви съдействат професионално в случай на необходимост от намеса на водопроводчик. Търсете опитни кадри, на които да се доверите, и винаги искайте гаранция за извършената услуга.

4.55 29