Отпушване на шахти

Отпушване на шахти

Шахтата ви е задръстена? Искате да се отървете от неприятните наводнения, влагата и корозията? Омръзна ви водата да не може да се оттича нормално?

MegaVik е насреща, за да реши всичките ви проблеми във връзка с отпушване на шахти в София. Ние предлагаме водоснабдителни и канализационни услуги от всякакъв тип и се ангажираме да решим всичките ви проблеми, независимо от сложността и степента на увреждане.

Задръстването на отводнителната шахта не е проблем, който трябва да се подминава с лека ръка и бързата реакция е от ключово значение за разрешаването му.

Най-добрият вариант е да се доверите на услугите на ВиК фирма, която чрез своя опит, професионализъм и добри практики ще реши проблема ви много по-бързо и евтино, отколкото вие бихте могли.

Какви са основните причинители

Това са най-вече предмети, сред които най-често срещаните са:

  • Клони;
  • Строителни отпадъци;
  • Боклуци;
  • Парцали и др.

Наслагването и натрупването им с времето причиняват задръствания, които водят след себе си редица други проблеми.

Какви са последствията

Основното последствие от запушената шахта е невъзможността на водата да се оттича нормално. Това причинява наводнения, които от своя страна водят до влага, корозия, разпадане на мазилката и всякакви други щети по блока/къщата.

Поради това подобен проблем не трябва да се подминава с лека ръка и трябва да се предприемат мерки веднага щом забележите нещо нередно.

Естествено, винаги може да опитате сами да решите проблема, но това изисква професионален опит и по-важното – специализирани инструменти, които са скъпи и не достъпни за всеки обикновен човек.

Доверете се на професионална фирма за ВиК услуги, която притежава нужния опит и know how, за да отпуши шахтата ви в няколко лесни стъпки, а още по-добре – доверете се на MegaVik.

3 причини да изберете MegaVik

Ние се стремим да предоставяме услуги от най-високо качество и с най-видими резултати. За да ви убедим в истинността на думите ни, ви даваме 3 основни причини, заради които си заслужава да ни изберете за отпушване на шахти.

1. Качество

Ние вярваме не само в предоставянето на услугата, за която ни плащате, но и в нейното качествено изпълнение – едно нещо е да нарисуваш картина, съвсем друго е да нарисуваш такава за 1 милион долара, нали?

Нашите водопроводчици се ангажират с възможно най-бърза реакция и отстраняване на проблема, в зависимост от степента на усложнение, както и пълно почистване на шахтата.

2. Достъпни цени

Да, цените ни са конкурентни и достъпни. Ние знаем стойността на нашата работа и възможностите на нашите клиенти. Не желаем да печелим пари за тяхна сметка, а за нашия изработен труд.

Поради което предлагаме едни от най-достъпните цени в бранша и това е лесно проверимо – просто отворете сайтовете на други ВиК фирми и се убедете сами.

3. Комплексна услуга

Ние сме напълно оборудвани за всякакви случаи, поради което имаме възможност да предложим напълно комплексна услуга – отпушване на шахти, отводняване на домове/апартаменти и ремонт на отводнителни тръби при нужда.

Нужно е единствено да позвъните на нашия номер и да ни съобщите за проблема си – останалото става наша грижа.

MegaVik – довери са на качеството и сигурността във водоснабдяването и канализацията!

 

Шахтите често бъди биват пренебрегвани от хората, особено в случаите когато се изхвърлят всякакъв тип отпадъци в канализационната система. Обикновено първият признак за проблем се появява, когато се запуши отводнителният канал, но понякога може проблема да е много по-сериозен и запушването да е директно в шахтата. В тези случаи е желателно да се доверите на професионален водопроводчик за разрешаването на проблема.

 

 

В зависисмост от сложността на запушването, шахтата може да бъде отпушена за минути или процесът да отнеме няколко часа. Когато поради някаква причина е попаднал предмет, който възпрепятства преминаването на водата, но това се случва още в отвора на шхтата, проблемът се отстранява с премахването на предмета.

Запушването може да бъде много сериозно, ако става дума за строителни материали, затова внимавайте!

 

 

Да, може да опитате сам да решите проблема, но ви съветваме, ако не сте сигурни какво правите, да не предприемате никакви действия. Не са рядкост случаите, в които хората усложняват проблема и затрудняват работата на ВиК специалиста, което автоматично води и до по-висока цена за отстраняването на запушването в шахтата.

 

Цената е съобразността сложността и местоположението на проблема. Ако отпушването стане бързо, ще заплатите много по-малка стойност за услугата, в сравнение със ситуация, когато водопроводчикът се опитва да разреши проблема в рамките на няколко часа.

 

Да, в София има фирми, които извършват бързи посещения на адрес, в случай че имат свободен ВиК специалист на разположение. Една от тези фирми е MegaVik.com.

 

4.63 16