Отпушване на шахти

Отпушване на шахти

Шахтата ви е задръстена? Искате да се отървете от неприятните наводнения, влагата и корозията? Омръзна ви водата да не може да се оттича нормално?

MegaVik е насреща, за да реши всичките ви проблеми във връзка с отпушване на шахти в София. Ние предлагаме водоснабдителни и канализационни услуги от всякакъв тип и се ангажираме да решим всичките ви проблеми, независимо от сложността и степента на увреждане.

Задръстването на отводнителната шахта не е проблем, който трябва да се подминава с лека ръка и бързата реакция е от ключово значение за разрешаването му.

Най-добрият вариант е да се доверите на услугите на ВиК фирма, която чрез своя опит, професионализъм и добри практики ще реши проблема ви много по-бързо и евтино, отколкото вие бихте могли.

Какви са основните причинители

Това са най-вече предмети, сред които най-често срещаните са:

  • Клони;
  • Строителни отпадъци;
  • Боклуци;
  • Парцали и др.

Наслагването и натрупването им с времето причиняват задръствания, които водят след себе си редица други проблеми.

Какви са последствията

Основното последствие от запушената шахта е невъзможността на водата да се оттича нормално. Това причинява наводнения, които от своя страна водят до влага, корозия, разпадане на мазилката и всякакви други щети по блока/къщата.

Поради това подобен проблем не трябва да се подминава с лека ръка и трябва да се предприемат мерки веднага щом забележите нещо нередно.

Естествено, винаги може да опитате сами да решите проблема, но това изисква професионален опит и по-важното – специализирани инструменти, които са скъпи и не достъпни за всеки обикновен човек.

Доверете се на професионална фирма за ВиК услуги, която притежава нужния опит и know how, за да отпуши шахтата ви в няколко лесни стъпки, а още по-добре – доверете се на MegaVik.

3 причини да изберете MegaVik

Ние се стремим да предоставяме услуги от най-високо качество и с най-видими резултати. За да ви убедим в истинността на думите ни, ви даваме 3 основни причини, заради които си заслужава да ни изберете за отпушване на шахти.

1. Качество

Ние вярваме не само в предоставянето на услугата, за която ни плащате, но и в нейното качествено изпълнение – едно нещо е да нарисуваш картина, съвсем друго е да нарисуваш такава за 1 милион долара, нали?

Нашите водопроводчици се ангажират с възможно най-бърза реакция и отстраняване на проблема, в зависимост от степента на усложнение, както и пълно почистване на шахтата.

2. Достъпни цени

Да, цените ни са конкурентни и достъпни. Ние знаем стойността на нашата работа и възможностите на нашите клиенти. Не желаем да печелим пари за тяхна сметка, а за нашия изработен труд.

Поради което предлагаме едни от най-достъпните цени в бранша и това е лесно проверимо – просто отворете сайтовете на други ВиК фирми и се убедете сами.

3. Комплексна услуга

Ние сме напълно оборудвани за всякакви случаи, поради което имаме възможност да предложим напълно комплексна услуга – отпушване на шахти, отводняване на домове/апартаменти и ремонт на отводнителни тръби при нужда.

Нужно е единствено да позвъните на нашия номер и да ни съобщите за проблема си – останалото става наша грижа.

MegaVik – довери са на качеството и сигурността във водоснабдяването и канализацията!

4.67 15