Монтаж на мивка на ниска цена

Монтаж на мивка

Имате затруднения с монтажа на мивката във вашата кухня или баня? Искате някой да свърши бързо и лесно задачата, без излишни усложнения? Омръзна ви от некачествени ремонти и майстори?

MegaVik е фирма, занимаваща се с предоставянето на водоснабдителни и канализационни услуги в София. Ние притежаваме богат практически опит по отношение изграждането и ремонтирането на бани, и монтажът на всякакво оборудване свързано с тях.

Ако искате някой, който може да монтира мивката ви в кратък срок, в същото време гарантирайки ви качествена и безпроблемна процедура, значи megavik.com е правилното място за вас.

Нашите служители вече имат сериозен опит зад гърба си в монтирането на оборудване за баня, което включва тоалетни чинии, вани, бидета, бойлери, душ кабини и много други.

Кои са основните моменти при монтаж на мивка

Монтажът на мивка е сравнително прост процес, който обаче има своите основни моменти и ако някой не е добре запознат с тях, може лесно да направи грешка, която ще коства пари и време впоследствие.

Като за начало е нужно размерите да са точни, както за самата мивка, така и за отворите за смесител и сифон.

След като всичко с размерите е уточнено, следва поставянето, свързването на смесителя с тръбите за топла и студена водя, както и свързване на сифона и с тръбата за отводни води.

Накрая е нужно да се тества за течове, особено около отвора на сифона, тъй като там най-често се появяват проблеми.

В случай, че нямате достатъчно увереност или не сте толкова навътре в процедурата, препоръчваме обръщане към професионална фирма за ВиК услуги, която да се заеме с въпроса.

MegaVik – защо да ни се доверите за вашия монтаж на мивка

Ние сме на пазара от достатъчно години, за да имаме увереността, че можем да се справим с всеки проблем и всяко предизвикателство.

За целия ни дългогодишен опит сме монтирали абсолютно всякакъв вид оборудване във всякакви апартаменти и къщи.

Напълно уверени сме, че можем да решим вашия въпрос в няколко лесни стъпки и за възможно най-малко време.

Доверете се на MegaVik за монтажа на вашето оборудване за баня – ние няма да ви подведем!

 

Монтажът на една мивка може да бъде улеснен или усложнен, в зависимост от идейния замисъл и реалната възможност. Когато изборът на мивка е съобразен с местоположението и разположението пасва идеално, монтажът е лесен. В случаите, когато обаче това не е така, един на глед лесен монтаж прераства в сериозен проблем.

 

Въпреки че смесителите не са част от мивката, те са неразривно свръзани с нея. Затова е много важно да отбележите точното местоположение както на смесителите, така и на мивката, за да се избегнат излишни проблеми. Оттук насетне трябва мивката да бъде положена и/или закрепена по начин, по който няма опасност да се размести в процеса на употреба във времето.

 

Пазарът е изключително богат относно вид и тип мивка, но може би най-добрият избор си остават вградените мивки. Плюсовете и минусите са налични както за тези с борд, така и при ъгловите модели, затова може би най-доброто решение е в пряка връзка с възможностите на мястото и с вашите желания.

 

Мивките за баня също са широко разпространени, като предложенията в магазините са стотици. Основният съвет е винаги да измервате коректно мястото, където бихте искали да поставите мивка, тъй като са не малко случаите, в които собствениците не предвиждат коректно размера, след което имат проблем с монтажа и мястото, което заема мивката.

 

Цената зависи от следните компоненти:

  • Вид на мивката;
  • Местоположение за монтаж;
  • Монтиране на спомагателни устройства;
  • Време за извършване на услугата.

 

4.32 31