Отпушване на мивки

Монтаж на мивка

Имате затруднения с монтажа на мивката във вашата кухня или баня? Искате някой да свърши бързо и лесно задачата, без излишни усложнения? Омръзна ви от некачествени ремонти и майстори?

MegaVik е фирма, занимаваща се с предоставянето на водоснабдителни и канализационни услуги в София. Ние притежаваме богат практически опит по отношение изграждането и ремонтирането на бани, и монтажът на всякакво оборудване свързано с тях.

Ако искате някой, който може да монтира мивката ви в кратък срок, в същото време гарантирайки ви качествена и безпроблемна процедура, значи megavik.com е правилното място за вас.

Нашите служители вече имат сериозен опит зад гърба си в монтирането на оборудване за баня, което включва тоалетни чинии, вани, бидета, бойлери, душ кабини и много други.

Кои са основните моменти при отпушване на мивка

Монтажът на мивка е сравнително прост процес, който обаче има своите основни моменти и ако някой не е добре запознат с тях, може лесно да направи грешка, която ще коства пари и време впоследствие.

Като за начало е нужно размерите да са точни, както за самата мивка, така и за отворите за смесител и сифон.

След като всичко с размерите е уточнено, следва поставянето, свързването на смесителя с тръбите за топла и студена водя, както и свързване на сифона и с тръбата за отводни води.

Накрая е нужно да се тества за течове, особено около отвора на сифона, тъй като там най-често се появяват проблеми.

В случай, че нямате достатъчно увереност или не сте толкова навътре в процедурата, препоръчваме обръщане към професионална фирма за ВиК услуги, която да се заеме с въпроса.

MegaVik – защо да ни се доверите за отпушване на мивка

Ние сме на пазара от достатъчно години, за да имаме увереността, че можем да се справим с всеки проблем и всяко предизвикателство.

За целия ни дългогодишен опит сме монтирали абсолютно всякакъв вид оборудване във всякакви апартаменти и къщи.

Напълно уверени сме, че можем да решим вашия въпрос в няколко лесни стъпки и за възможно най-малко време.

Доверете се на MegaVik за монтажа на вашето оборудване за баня – ние няма да ви подведем!

Цената за отпушване на мивка не търпи еднозначен отговор. В зависимост от сложността на проблема и бързината, с която успеем да се справим, цената може да бъде ниска или по-висока.
В някои случаи отпушването се извършва за минути, в други моменти може да отнеме часове работа с непредвиден допълнително вложен труд.
Ще направим всичко възможно. Моля, позвънете ни, за да се уговорим за точен час на посещението.
Не слагайте никакви отпадъчни храни или други боклуци в нея. Поставяйте само съдове за миене и няма да имате проблеми от подобно естество.
Защото хората си позволяват да поставят различни хранителни и нехранителни продукти, които могат да успеят да преминат през малките дупки на умивалника и по този начин да се образува натрупване някъде по тръбата, което да доведе до самото запушване.
Предлагаме ВиК услуги в цяла София, по всяко време. Очакваме да се свържете с нас, за да обсъдим проблема и възможностите за разрешаването му.
4.50 10