Откриване на течове

Откриване на течове

Подозирате за скрит теч в дома си? Постоянно имате влага, мухъл, плесен и петна? Иска ви се да откриете проблема и да се отървете от този ад?

В такъв момент ви е нужна помощта на професионална фирма за ВиК услуги в София. MegaVik е фирма, която от години предлага всякакъв вид водоснабдителни и канализационни услуги и е един от лидерите на пазара.

Нашите служители са топ професионалисти с години опит зад гърба си в откриването на течове и тяхното отстраняване.

В случай, че подозирате че вашият дом може да има пропукана водоснабдителна или канализационна тръба, незабавно се свържете с фирма за ВиК. Подобен проблем не търпи отлагане и трябва да бъде решен на възможно най-ранен етап.

Теч в дома – от какво може да се предизвика

Причините може да са много – от амортизация до повреда от външни фактори като земетресения, дъждове и други.

Никой не е застрахован от появата на теч, независимо дали става въпрос за водоснабдителни или канализационни тръби.

Ако живеете в жилищен блок, то рискът е още по-сериозен, тъй като протичане от вашия съсед може да се отрази и на вашия апартамент.

Как се открива теч

Едно откриване на теч може да се окаже много по-сериозна задача от това, което изглежда на пръв поглед.

Като за начало е важно за какъв тип проблем говорим – ако говорим за протичане на вода от тоалетната чиния, казанчето, сифона на мивката, смесителя, маркуча от пералнята и други подобни, то той е лесно забележим.

Ще се сблъскате с малко повече вода от обикновеното, но със сигурност ще знаете от къде идва проблемът.

В случай, че течът е в отводнителните тръби, то той ще бъде доста по-трудно забележим и може да минат дори месеци, преди да усетите, че има нещо нередно.

Затова се оглеждайте за всякакви съмнителни петна, плесен или мухъл – едва ли са се появили без причина.

По-сложно е откриването на спукана тръба, когато става въпрос за външна канализация – там ще трябва да се съобразявате с още фактори като външна среда, трудност на достъпа и липса на видими последствия.

Благодарение на съвременните технологии, локализирането на подобни пукнатини е далеч по-лесно, отколкото в миналото. Това става чрез използването на прецизна (и често скъпа) апаратура като ултразвук и термографска камера.

Независимо къде се намира течът ви, ние препоръчваме да се доверите на опитен професионалист, който да поеме щафетата от тук нататък.

Невнимателни и безразсъдни действия бих застрашили сигурността на вас, вашето семейство и дома ви, а щетите могат да надхвърлят в пъти цената, която бихте платили на ВиК фирма за отстраняване на проблема.

MegaVik – защо да изберете нас

Ако искате бързо, лесно и евтино разрешаване на проблема, то най-добре е да се обърнете към MegaVik. Ние притежаваме нужния опит и апаратура, за да открием бързо проблема и да започнем работа по неговото отстраняване.

Ако ви е омръзнало от некоректни фирми, слаби водопроводчици и празни обещания, не губете повече времето си – изберете MegaVik и ще видите защо инвестицията си заслужава.

Ние сме не просто експерти, а и добри консултанти, които ще ви помогнат да предприемете най-полезните за вашия дом стъпки.

4.62 21