Монтаж на тоалетна чиния

Монтаж на тоалетна чиния

Повече за монтаж на тоалетна чиния

За никого не е тайна, че уютът и комфортът са неразривно свързани със сполучливия и качествен монтаж на тоалетна чиния.

Тя е един от предметите в дома, който всички членове на семейството използват ежедневно и само една единствена грешка е достатъчна, за да се превърнете в жертва на ВиК авария, която може да е особено трудна и сложна за отстраняване.

Ето защо нашият съвет е, при монтаж на тоалетна чиния, да се доверите единствено на професионалисти, притежаващи богат и дългогодишен опит.

Как протича монтажът

Има няколко основни стъпки, при които протича монтажът. Първата, и най-важна, са размерите. Уверете се, че имате точните размери на отводнителния канал, тоалетната чиния и бидето – дори сантиметър може да се окаже фатален, особено ако банята ви е малка.

След като сте се уверили, че размерите са точни, втората стъпка е да се постави чинията и да се завият болтовете. В случай, че правите това сами, добре е да знаете, че болтовете не трябва да се затягат прекалено много.

Ако прекалите, керамиката може да се пропука. Болтовете трябва да се затягат внимателно и постепенно.

Третата стъпка е тоалетната да се изпробва за поне 24 часа, без да се поставя силикон. Така ще сте сигурни, че всичко работи, а ако има теч ще може да го ремонтирате без да ви се налага да къртите нещо.

Ако искате всичко да мине безпроблемно, препоръчваме да се обърнете към услугите на фирма за ВиК.

Защо да се доверите на професионална ВиК фирма

Ние от MegaVik притежаваме дългогодишен опит в ремонта, изграждането и поддръжката на бани и тоалетни.

Поради тази причина сме уверени, че можем да предоставим възможно най-добрата услуга, която всеки потребител иска.

Доверявайки се на професионална ВиК фирма, каквато е MegaVik, вие си гарантирате сигурен и безпроблемен монтаж на вашата тоалетна чиния, а цената ще ви излезе в пъти по-евтино, отколкото едно некачествено монтиране, което впоследствие може да коства стотици левове.

Не се колебайте и позвънете на нашия номер – ние ще ви обслужим по възможно най-качествения начин!

4.44 25