Монтаж на душ кабина

Монтаж на душ кабина

Желаете да си закупите душ кабина? Искате да обновите банята си и да се сдобиете с един стилен, удобен и практичен кът за къпане? Не сте напълно наясно как протича един монтаж на душ кабина и се нуждаете от професионална помощ?

MegaVik е фирма, която предлага всякакъв тип водоснабдителни и канализационни услуги, в това число и монтаж на всякакво оборудване за баня (мивка, тоалетна чиния, вана, биде, бойлер и пр.).

Душ кабините вече не са лукс само за по-заможните, както бе в миналото – в днешно време все повече български домове притежават такава в своята баня.

Причините за тази тиха революция в оборудването на бани са доста, но най-видните са, че душ кабината е един много по-практичен начин за оборудване на банята, а и тя предпазва останалата част банята от намокряне, което не е никак маловажен проблем и което е причина за много травми в домашни условия.

Ако и вие сте се насочили към закупуването на подобен тип оборудване за баня, то е добре да се обърнете към професионалисти с опит, които знаят всички тънкости при един монтаж на душ кабина и ще ви помогнат да изберете идеалния за вас и вашите нужди вариант.

Какви са различните видове душ кабини

Съществуват няколко вида, като технологиите и напредването на интериорния дизайн предоставят на потребителите все повече опции и елегантни екстри.

Най-разпространените душ кабини са обикновените, чиято единствена функция е да разпръсква вода, да улавя отпадъчните води и да предпазва останалата част от банята от намокряне.

По-модерните биват хидромасажни и парни, като имената ясно сочат техните функции – при едните има опция за различни видове масаж с водни струи, докато при другите потребителите могат да се насладят на парна баня, наред с топлия и приятен душ.

Вратите също се предлагат в няколко вариации – отваряеми, плъзгащи се и сгъваеми.

При най-съвременните модели съществуват редица екстри като подов масаж на краката, светлинни ефекти и дори музикално оборудване.

Стъклата на вратите при голяма част от моделите са изработени от висококачествени материали, подобни на тези на автомобилните стъкла, и по този начин при счупване стъклото не се разпилява на пода, което повишава сигурността за потребителите.

Как протича един монтаж на душ кабина

Като цяло това е едно от по-лесните оборудвания за баня, но все пак се изисква професионалист, за да може монтажът да мине безпроблемно.

Повечето кабини се състоят от няколко основни съставни части – механично тяло, система за разпръскване на водата и поддушово корито.

Първо се поставя коритото, което трябва да се свърже със сифона на канализацията, за да може да отвежда водата безпроблемно и да не създава зони, в които се образуват влага, плесен и мухъл. След това поддушовото корито се залепя с лепило и се остава да изсъхне и стегне.

Вторият елемент от монтажа представлява свързването на системата за разпръскване на водата, като в зависимост от нейната сложност и броят на струйници, той може да е доста сложен или доста елементарен.

Ако в кабината ще се поставя единствено душ, то монтажът ще е от втория тип. При всички случаи ще са нужни тръби за топла и студена вода, както и поставяне на смесител.

Последната част включва поставянето на основното механично тяло, което представлява рамката със стъклените врати. Рамката също трябва да се залепи, подобно на поддушовото корито, и трябва да се изчака да стегне. След това се поставят самите стъклени врати.

Ако всичко е поставено както трябва, нито капка вода не би трябвало да излиза извън основното тяло и останалата част от банята трябва да е винаги суха. Ако случайно забележите, че някъде има влага или изтича вода, незабавно се свържете с фирма за ВиК услуги, за да може проблемът да бъде отстранен в ранен етап.

Защо да се доверите на MegaVik

Както вече споменахме, един монтаж на душ кабина е сравнително лесен, но изисква правилния подход. Поради това ви съветваме да се доверите на професионална фирма за ВиК услуги, каквато е MegaVik.

Ние можем да ви предложим извършването на монтажа в кратки срокове, както и достъпни и конкурентни за пазара цени.

В случай, че проявите интерес, ние изпращаме наш служител на място, който ще оцени крайната цена, спрямо модела и мястото.

Ако все още не сте избрали модел, ние можем да ви консултираме за това какъв точно би паснал на вашата баня, като разбира се ще се съобразим и с вашия бюджет.

Избирайки MegaVik вие се спирате на точна и коректна ВиК фирма, която с годините е доказала своя професионализъм и подход при цялостното оборудване на баня, както и при услугите свързани с водоснабдяване и канализация.

Не губете и минута повече и ни се обадете – ние ще изберем най-доброто за вас!

Монтажът на кабината изисква висока прецизност и някои специални инструменти, с които разполагат майсторите в Megavik.com. Свържете се с нас за повече информация.
На пазара се предлагат разнообразни душ кабини, поради което няма да е коректно да ви предоставим информация за стандартна цена за монтаж. Очакваме да се свържете с нас, за да ви ориентираме по-точно колко струва монтирането.
Процесът отнема време, тъй като трябва да бъде направен прецизно, за да може да се използва оборудването дълги години, без нужда от ремонти и аварийни неприятни ситуации.
С радост ще ви насочим каква душ кабина може да си закупите в зависимост от нуждите и възможностите, с които разполагате. Напълно безплатно ще го направим.
Ако имате проблем с душ кабината е важно да ни потърсите възможно най-скоро, тъй като в някои ситуации аварията е по-сериозна и опасна от очакванията, с които обикновено оставаме.
По принцип процесът на работа е организиран чрез записване на часове за посещение, но винаги възникват аварийни и спешни ситуации, които не тръпят отлагане. Най-добре се свържете с нас, за да обсъдим дали можем да ви бъдем полезни.
3.87 23