Изграждане на канализация

Изграждане на канализация

Строите си нов имот и имате нужда от изграждане на канализация? Трябва ви качество, преди всичко, за да не се притеснявате от течове и други проблеми, породени от некачествените услуги на пазара? Търсите професионалисти, на които може да се доверите?

Ние от MegaVik сме готови с вашите решения. Нужно е единствено да се свържете с нас. Притежаваме дългогодишен опит в предоставянето на ВиК услуги в София, а изграждането на канализация е един от специалитетите ни.

Досега не сме имали клиент, който да не е доволен от услугата, която сме предоставили, а тайната се крие в изградената ни методика и стандарт на работа. Това ни позволява да постигаме едно и също ниво на качество всеки път, от което най-печеливш е крайният потребител.

В случай, че се нуждаете от изграждане на канализация, е добре да се доверите на фирма, която притежава нужните опит, експертиза, служители и най-вече – специализирана техника. MegaVik може гордо да заяви, че предлага всички тези неща и ще може да ви осигури само най-високото качество.

Какви са тънкостите при изграждане на канализация

Канализацията, както може би сами се досещате, е много сложна и прецизна система, чиято основна функция е да отвежда отпадъчните води от жилищните къщи/блокове в централната канализационна система на всеки град.

Аварията в една подобна система може да причини много щети и да изисква скъп ремонт, поради което изборът на фирма за построяването ѝ може да се окаже ключов за вида инвестиция, която ще направите.

Тя се дели на два типа – вътрешна и външна. Вътрешната се извършва индивидуално за всеки дом/апартамент, докато външната цели да свърже къщата/блока с централната система за отвеждане на отпадъчните води.

В случай, че строите нов имот, е най-добре да бъде съставен общ план за изграждане на канализационна система, по който да се действа. Това ще гарантира, че системата за отвеждане на отпадъчните води в новата ви къща, ще бъде качествена и ще ви служи вярно за дълги години напред.

Защо да се доверите на професионална фирма с опит

Това е може би най-добрият и същевременно важен въпрос, който трябва да си зададете. Изграждането на канализация не е същото като монтажа на тоалетна чиния или мивка – не може да я смените толкова лесно, щом се счупи или повреди.

Системата, която ще отвежда всичките отпадъчни води на вашия дом, трябва да е в състояние да поема десетки, дори стотици литри вода на дневна база и то в продължение на години.

Това изисква правилен подход и употреба на качествени материали, за да сте сигурни че канализационната ви система няма да поддаде при първия по-натоварен ден.

Ние от MegaVik препоръчваме да се спрете единствено на лицензирана, доказана и опитна фирма за ВиК услуги. Само фирма, която вече се е сблъсквала с нещо толкова сериозно, като изграждане на канализация, може да има нужните опит и know how, за да свърши една наистина качествена работа.

Нашите служители притежават нужния професионален опит зад гърба си, а ние сме се постарали да ги оборудваме с най-модерната и качествена техника, за да може те да свършат работата си и да оставят вас, клиентите, напълно удовлетворени.

MegaVik – правилният избор при изграждане на канализация и всякакви ВиК услуги в София!

 

Изграждането на канализация е един от най-сложните процеси за извършване, тъй като изисква професионализъм и висока прецизност. Авариите, които възникват, следствие на неправилен монтаж на тръби, връзки, щрангове и т.н. могат да нанесат сериозни щети, поради което е изключително важно екипът да е опитен и да подхожда с професионализъм.

 

Изграждането на канализационна система с цел снабдяване на вода до сграда, в която до момента не е имало такава, изисква сериозна и тежка работа. Нужно е да се прокопоае земята, за да се положат тръбите на необходимата дълбочина, както и да се прокара коректно самата вода. За подобна дейност съветваме да се доверите на професионалист, за да избегнете евентуални бъдещи проблеми.

 

Когато става дума за авария под земята, обикновено разбираме след известно време, когато започне слягане в почвата. Тогава можем да се натъкнем на сериозен проблем, който да коства време, нерви и пари в значителна степен.

Ако става дума за авария, която е видима, например при монтажа на смесител, тогава обикновено проблемите не са съществени и се отстраняват по-бързо, по-лесно и на по-ниска цена.

 

Прокопаването и полагането на тръби изисква качествено плануване и време, което може да варира в зависимост от нуждата за разковане и количеството тръби, които следва да се положат в земята и в стените на сградата.

Подмяната на старата канализация също не е лесен процес и изисква подготовка, свързана дори с възможни неприятни изненади. Но това е наложителен процес, особено ако все още сте със старите железни тръби от преди 60-70 години.

Цената за изграждането на канализация зависи от няколко фактора:

  • Местоположение и трудности при подготовката;
  • Квадратура и времетраене на работата;
  • Необходими стоки и материали;
  • Работа при кратък срок.
3.95 22