Ремонт на баня

Ремонт на баня

Искате да обновите и освежите банята си? Желаете стил, качество и страхотен дизайн съчетани на едно място? Трябват ви професионалисти, които ще изпълнят тази задача и ще ви предоставят нужното качество?

MegaVik е отговорът на вашите желания. Ние сме компания, която предлага ВиК услуги в София и имаме години опит зад гърба си в извършването на всевъзможни водоснабдителни, канализационни и ремонтни дейности свързани с едно от най-важните помещения на един дом.

Поради това ние сме достатъчно квалифицирани, за да осигурим банята на мечтите ви, без компромис в качеството. Това, обаче, изисква търпение, време и най-вече пари.

Не се залъгвайте – не може да получите качество за сметка на парите и времето. Затова ние сме откровени с вас и ви казваме още от началото – не сме евтини, но за сметка на това ще изпълним всичките ви желания и няма да направим компромис с качеството.

Какво получавате след един ремонт на баня

Това е въпросът, който трябва си зададете за начало, след като решите, че ще правите ремонт. Има хора, които под „ремонт“ имат предвид смяна на част от оборудването (мивка, вана, тоалетна чиния) или само смяна на плочките и връщане на старото оборудване.

Държим да ви посъветваме още от сега, че ако ще правите ремонт, то си заслужава да го направите както трябва. Това означава пълна смяна на всичко от оборудване и плочки, до тръби за водоснабдяване и канализация (вкл. щрангове).

В крайна сметка ремонтирането на това помещение не е нещо, което се случва особено често и това е причината да съветваме то да се направи наистина качествено.

Пълният ремонт на банята ще ви позволи да изберете и определите цялостния дизайн, който включва плочките и оборудването.

Това е и добър повод да опитате нещо ново. Омръзна ви душ кабината и винаги сте искали да имате вана? Разполагате с перфектната възможност да направите тази промяна.

Какво предлагаме ние

MegaVik предлага пълен ремонт на баня, което включва:

  • Преглед на място;
  • Консултация;
  • Къртене;
  • Чистене;
  • Извозване;
  • Закупуване на оборудване и плочки;
  • Изграждане/обновяване на канализация;
  • Лепене на плочки;
  • Монтаж на оборудване;
  • И всичко останало, което е нужно за пълния завършване на помещението.

Ние ще се съобразим с нуждите и изискванията на клиентите ни, а ако ни се доверите да изберем дизайна и оборудването, ще се консултираме с вас при всяка стъпка по пътя.

Защо да изберете MegaVik

Защото ние притежаваме нужните професионален опит, техника и служители, за да ви предоставим възможно най-качествения ремонт.

През годините сме се сблъсквали с най-различни ситуации и клиентски желания, но нито едно от тях не се е превръщало в непреодолима пречка.

Напълно уверени сме, че можем да ви предоставим точно това, което искате, без излишни забавяния.

Ще отделим точно толкова време, колкото е нужно, за да може банята ви да се превърне в мечтаното от вас помещение, в което ще можете да си отдъхвате от забързаното ежедневие.

Доверете се на MegaVik и ние няма да ви разочароваме. Ще превърнем вашата стара баня в бижуто на вашия дом!

4.40 15